Onsdag 6 juni – Cheltenham


Det regner så vi tar en laaaaang frokost og titter litt på TV utover formiddagen. Brakkesyken setter inn og vi bestemmer oss for å benytte oss av Park & Ride busstilbudet som går fra travbanen og inn til byen. Det var litt dyrt, det ble nesten 5 pund, tenk vi måtte betale for begge hundene – selv lille 4,5 kg fangehunden Maggie. Og reisen tok bare 5 minutter ! Så egentlig kunne vi spasert inn. Vi gjør noen matinnkjøp i vår kjære M & S og et par andre butikker før vi setter kursen hjemover igjen – fortsatt med samme bussen – vi gidder ikke gå – ikke vet vi veien heller.
Utpå ettermiddagen ble det fint vær og vi tar hundene ut på ordentlig tur – du kan nemlig gå rundt hele travbanen, på utsiden av den altså. Det er 3,5 miles og fin tur selv om hundene måtte gå i bånd, det var vi glad for egentlig da vi flere steder så baby-kaniner ! Vet jo aldri om Pegi hadde klart å fått fatt i en.
Tilbringer solnedgangen ute med et par glass Gin & Tonic. Føler at vi fortjener det etter den lange turen, sol er det også. Livet er ikke så verst likevel.

Kommentarer