Onsdag 13 juni – Harbour Walk

Våkner til deilig solskinn – kunne egentlig ha spist frokost ute i dag men det er slik ork å bære alt ut. Pegi har god apetitt – Mona har laget en ny variant youghurt : Kyllingyoughurt. Hakker små biter av kokt kylling og blander det i naturell youghurt. Vi har bare en liten hjørnebutikk her i strøket og de hadde bare det, kanskje det bare finnes Biola i Norge ?

Clifton Suspension Bridge


Så gikk vi tur til nærmeste grøntområde – en 10 min unna. Her ligger det noen svære nedlagte tobakk-lagre og utenfor her ble Pegi helt vill og da vi kikket nærmere etter var det en svær rotte som løp avgårde. Det er jo Maggie som egentlig skal være rotte-hund men hun er kanskje for liten ennå. Fra parken kunne vi se Brunel’s Clifton Suspension Bridge. http://www.cliftonbridge.org.uk/


Om ettermiddagen gikk vi ny tur, det er fremdeles sol, men en del skyer og kald vind. Det er det vanlige av-og-på været. T-skjorte og fleece. Vi følger en merket løype langs kaiene – den såkalte ”Harbour Walk”. De har virkelig vært flinke her i Brisol og fått en flott havnefasade ut av de gamle dokk-arealene. Mye puber og kafèer og mye unge mennesker, det er tydelig at universitetet setter sitt preg på byen.  Vi vandret rundt i flere timer men stoppet ofte og satte oss og hvilte på benker.
Godt med en hvil

Tilslutt tok vi en god hvil på en pub-benk og koste oss med en lager. Pegi synes fornøyd og spiser godt da vi kommer hjem til middag. Hundemiddag.

Legg til bildetekst
Vi går bort på nabopuben og spiser. Og da ser vi at veloppdragne barn ikke lenger er en selvfølgelighet i England heller. Se plakat på veggen. En gang i tiden var dette en selvfølge.Festlig med en kveld på puben - spesielt når den er 50 m bortenfor bobilen !

Kommentarer