Mandag 28 mai – København – Sittessen


Det var tilnærmet sen avreise i dag da vi hadde mye å gjøre; dusjing, støvsuging, vann inn og ut + dotømming. Pluss at vi hadde en lengre frokost med toast siden vi hadde strøm. Det er fremdeles deilig vær så det er jo litt synd at vi må bruke dagen til kjøring.Drar på rolige veier vestover, over Storebæltbroen i nydelig solskinn og blå, blå sjø med seilbåter på. Kunne tatt fine bilder hadde det ikke vært for den møkkete frontruten. Det er utrolig hvor mange insekter som finner ut de skal begå selvmord mot frontruten vår.Så er det videre til Flensburg (og denne gangen gidder vi ikke stoppe for tollfritt – kan vente til vi er på fergen til England) og inn i Tyskland. Hører på lydbok og blir så døsig at da vi stopper for lunch (pai med salat i bilen) benytter vi anledningen til å ta oss en middagslur. Fantastisk med bobil !!!!!! Kjører videre og passerer Hamburg helt greit, det er tydeligvis 2.pinsedag her også – vi var litt usikker på om det bare var i Norden vi hadde det.
På vei mot Bremen tar vi inn på en camperstop vi har vært på to ganger før –minst – i parken ved møllen i småbyen Sittessen. Det er godt og varmt da vi ankommer så vi tar hundene strake veien opp til nærmeste Biergarden og får fantastisk deilig tysk fatøl. Vi hadde egentlig tenkt å spise hjemme men da den vennlige serveringsdamen kommer med vann til hundene i den ene hånden og menyen i den andre og vi er godt nedi ølglasset finner vi ut at vi skal spise ute likevel. Mona hadde tenkt å ta sin vanlige tyske middag – wienersnitzel – men etter mye mobbing fra Ray ender hun opp med det samme som ham – biff og pommes frites med en salat med så mye remulade gørr på at det var nesten ikke spiselig.


Vel hjemme i vognen ser vi en episode av Lewis fra påskekrimmen. Greit å ha med et lite DVD bibliotek når du er på tur og ikke kan se TV. Så kollapser vi utmattet i seng, til og med Pegi slår seg til ro, hun har pest og stresset siden vi kom – der er nemlig kaniner i hekken utenfor vognen !

Kommentarer