Fredag 8 juni – Mer regn


I dag var det Ray sin tur å få fikset på håret – det var omtrent bare å krysse gaten der det var en ordentlig gammeldags barber – og billig var det også – bare 9 pund !

Ankommer campingplassen etter tur
Tok så hundene på tur på marken her ved Tewksbury Abbey – markene heter The Vinyards – tror det var fordi munkene dyrket vindruer her i gamle dager. Nå er det flotte marker hvor hundene kan løpe løs – men her må vi passe på – ser Maggie en potensiell lekekamerat stikker hun avgårde og driter i oss. Vi kan rope til vi er blå uten noen som helst respons. Men heldigvis klarer vi som oftest å ”lure” henne tilbake ved hjelp av tante Pegi. Tror vi må melde oss på et lydighetskurs til høsten.Greit med cape i regneværet
Så må hundene ”passe huset” mens vi tar oss en tur i butikkene. Er innom turistkontoret der vi kjøper en ”offisiell” kopp med dronningens jubileum på til glasskapet hjemme. Så går vi på tradisjonell kafè og spiser bacon butties med en stor kanne te, servert på ordentlig i stålkanne med ekstra vann og melk. Og Mona fikk nå brukt sin nye ”Didrikson” cape. Snakk om å se ut som en typisk turist.

Kommentarer