Fredag 15 juni – Det suser i sivet


Hva er det alle disse menneskene er ute og reker etter ?
Så var Bristol-besøket over. Vi tar en ny tur opp til Cribbs Causeway for å bunkre ”tørrvarer” til å ta med hjem: engelsk te og kaffe, Cheddar ost og Sage & Onion  stuffing. Så bar det ut på motorveien for en ca. 2 timers tur til London. Det blåste helt forferdelig så sjåføren ble beordret å ta det med ro, ikke spesielt morsomt å kjøre fort i høy vind med en høy bil........... Da vi nærmet oss London, spesielt ved Heathrow var det helt forferdelig med trafikk og på M25 sto vi omtrent i kø hele det lille stykke vi måtte ta for å komme frem, hadde trodd det skulle være lite trafikk på denne tid av dagen (kl. 15.00) men her er vel så mye trafikk bestandig kanskje. På kontinentet er det omtrent flertall av trailere på motorveien men her i England er det et hav av privatbiler i tillegg til trailerne. Og bensinprisene er like høye som hjemme.


Svanemor var på plass med ungene sine
Men da vi kom rem til vår kjære Surrey-campingplass i Chertsey var motorveitrafikken glemt. Vi hadde egentlig ikke tenkt oss her i denne ferien, men fristelsen ble for stor......... her er så fint. Den ligger ved Themsen og her er grønt og fint på selve plassen, omgitt av store høye trær. Ikke at det er spesielt festlig med slik vind vi har for tiden og med en parabol som skal ha fritt leide mot sør uten at høye trær stenger for signalene. Men vi kom faktiskt tilbake til akkurat samme plassen vi hadde da vi var her første gang for 3 år siden: nr. 42 som har både river-peeps og parabol-signaler. Så da var vi alle fornøyd, og den som var mest fornøyd var Pegi som fikk øye på kaninene innen få minutter etter ankomst, da glemte hun helt å være syk.............. Lurer på om hun kjenner seg igjen ? Det er 4 gangen vi er her, og en gang bodde vi jo her i hele 3 uker............ Tror egentlig det er Pegi sin favoritt plass på jorden, ikke bare er her kaniner og ekorn – her er også Chertsey Meads – endeløse jorder som hun kan løpe løs.


Maggie for full maskin på The Meads
Ikke lenge etter ankomst tok vi hundene med på ”The Meads” og som ventet var gresset på denne tiden kjempehøyt, Maggie kunne bare løpe på gressgangene som var laget inne på jordet.Spot the dog
Gresset var faktisk så høyt at vi ikke så tjernet som ligger i ene enden av en av markene, og vi hadde glemt at det var der, helt til begge hundene plutselig forsvant og plupp sa det. Gjett om Pegi var lykkelig der hun svømte rundt i tjernet med småtten på slep..........
2 søkkvåte og lykkelige hunder returnerte til vognen hvor middag ventet for oss alle – en ”roast chicken” på deling og restene av Marks & Spencer vinen fra i går. Pluss litt ostekake. Så ble vi mett og lykkelig i dag også.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wind_in_the_Willows


Kommentarer