Fredag 1 juni – Eastbourne og kø på veiene

Sto opp grytidlig i dag, takket være Ray som hadde glemt å få med seg at klokken på veggen fremdeles hadde europeisk tid ! (det er et skipsur som må skrues ned – veldig tungvint).

Eastbourne seafront
Det er sol og fint men litt vind. Drar mot Eastbourne og får grei parkering ved stranden – ikke alltid en selvfølge med bobil. Her er den samme rullesteinen som på camping-stranden. Går tur langs promenaden og tar en cappuchino ved pir’en (heter det det på norsk ?).  Nydelig strand og nydelig vær og pene hoteller i bakgrunnen – og vi klarte å legge kameraet igjen i bilen. Tar et ”nød” bilde med mobilen.

Endeløs ferie-kø på veien
Kjører så mot neste destinasjon Salisbury langs kystveien, det ser ut som eneste alternativ, motorveiene er milevis unna.
Beregnet kjøretid var 3 timer men det er så mye trafikk og så mange stillestående køer at vi bruker nærmere 5. Dette er vel den største utfartshelgen i år – med 4 fridager. Først er det vanlig helg, så er det Bank Holiday Monday og så er det Diamond Jubilee ekstra fridag på tirsdag. Etter innkjøpt ”bunting” (hva heter det på norsk – en masse små vimpler) er vi også klar for å feire dronningen. Her er flagg overalt nå, på hus og butikker og biler og som her hos oss – på bobilen.

Ankommer campingen i Salisbury ved 7-tiden. Grei plass og nord-europas største jorde til å lufte hundene på – her skal vi nok trives alle sammen.  Slipper dyrene løs og de løper som gale, av og til kommer en lekekamerat bort og da blir jo Maggie helt galen.

Avslutter kvelden med Blossom Hill og royalistiske programmer på TV. Gjett om vi koser oss.

Kommentarer