4 juni - Guiness Book of Records

Lille Bryony var 5 år i dag og alle sang
Happy Birthday for henne - stor stas !
I dag var vi med på noe som vi aldri har vært med på før ! Vi har vært med på et forsøk å komme i Guiness rekordbok ! Det er campingklubben her i England som i dag kl. 10 prøvde dette: 

On Monday 4th June The Camping and Caravanning Club will be holding a unique attempt to set a world record for the most people wearing paper crowns across multiple locations. Indeed, an attempt of this magnitude across so many different locations has never been done before in the UK!


Alle mann alle stilte opp, en del hadde også tatt med seg hundene sine men det talte ikke. Her var også en fotograf fra den lokale avisen og tok bilde så vi håper vi får tak i avisen før vi reiser videre. Her var også en fyr som tok seg av den offisielle tellingen av alle oss, vi ble ledet inn i en sluse og så var det en telle-maskin som talte oss. Veldig ordentlig altså. Men jeg vet ikke om vi kom i Guiness eller ikke, det får vel tiden vise. Men vi har altså vært med på forsøket.Det var fint vært i dag så etter Guiness-greien tok vi en spasertur inn til byen og klarte å bruke mer penger. Ray fikk ny genser og Mona ny håndveske. Den kostet 35 pund og det syntes Ray var mye !!! Hallo altså - snakk om å være utafor ! Selv dronningens alminnelige svarte håndveske koster 1000 pund sto det i avisen. Og så har vi Kate og Pippa og Victoria B. - her snakker vi om håndveske-landet de lux !
Da vi skulle spasere hjemover oppdaget vi at det var satt opp gratisbuss fra sentrum og opp til Hudson Green (hvor campingplassen er) for dagens festligheter. Så da benyttet vi sjansen til å gi beina litt hvile og så fikk Pegi og Maggie kjøre dobbeldekker buss for første gang !

På hele hundejordet var det nå kommet tivoli og masse telt med øl og mat og allslags aktiviteter, som "ferret-racing" og ansiktsmaling og vikinglandsby og riddertournament og falkoppvisning og  gudene må vite alt. Stor scene med musikk konsert hele dagen.
Hundene var helt rolig og uanfektet og gikk rundt og koste seg med folk og dyr, mange som hadde hunder med.
Vi dro hjem og spiste middag, konserten kunne vi ikke unngå å høre og på et tidspunkt fikk vi falskjermhoppere som nesten landet på taket !
Deilig vær fortsatt - helt utrolig at det skal bli regn i morgen. Dagen avsluttet med fyrverkeri (som Ray fikk med seg - Mona satt i vognen med gardinene trukket for og fjernsynet på fullt og to redde hunder - akkkurat som nyttårsaften) og tenning av varde mens folket sang God Save the Queen og Jerusalem og Rule Britannina. Veldig patriotisk.

Vårt kamera klarte ikke helt å takle fyrverkeriet så et bilde fra fyrverkeriet i Buckingham Palace får gjøre nytten istedet.
Kommentarer