Fredag 25 mai - Vårsleppet starter


Maggi er klar for bobil-tur
Så var vi ENDELIG klar for avreise for årets happening på bobilfronten. The Robinson Travelling Circus – denne gang bestående av Ray, Mona, Pegi + førstereishund Maggie (en helg i Førde teller ikke). Temperaturen lå på 25 ° så da er det deilig med aircondition i bilen !
Flott fjordlangs - men en midtstripe i veien hadde gjort seg

Vi kjører gjennom grønnkledde skoger og karse-bedekkede enger, smale og svingete veier og heisann – etter to timer er vi framme i Gjermundshavn og klar for en liten fjord-tur. Nydelig overfart – det var som å befinne seg på et kalenderbilde !Deilig med litt fjord-bris


Noen millioner fortøyd og parkert her ja
Grei liten tur fra fergen og frem til Rosendal der vi tok inn på bobilcampen i sentrum. Den ligger flott til ved vannkanten vis-a-vis gjestehavnen. Litt skjemmende fabrikkbygninger i bakgrunnen, men de skal kanksje rives med tiden ? En perle uansett. Det var fremdeles godt og varmt da vi kom fram og rett bak vognen rant elven så jentene var ikke sene om å ta seg en dukkert. Maggie svømte som en sel – storkoste seg gjorde hun.

Etter middag gikk vi tur opp til Baroniet og underveis fikk Maggie se sauer for første gang – det syntes hun var veldig spennende, men vi holdt henne godt unna for vi tror gjerdet var elektrisk.

Vi avrunder kvelden med litt hvitvin (restene av en kartong hjemmefra) og litt kryssord  - trekker inn i vognen –vår venn myggen er i anmarsj. Det er musikkfestival i bygden denne helgen så vi er spent på hva slags natt vi kommer til å få – da vi legger oss i ellevetiden har de fyrt opp for fullt – det er tydeligvis utendørs konsert et eller annet sted – heldigvis med akseptabel musikk – vi sovner til tonene av ”Country roads – take me home ...........”
Kommentarer