9 april - Påskebesøk

2. påskedag og ferien går mot slutten. Kjøkkenprosjektet er ferdig og båtpussen er "lagt på is". Da var det kjekt å få besøk av barnebarna som har vært på hytten i Sogn i påsken. Mona hadde bakt skillingsboller og endelig fikk vi et lite gjennombrudd med Lizzie og Maggie.

Lizzie har jo vært redd henne og ikke turd å ta kontakt, men i dag løsnet det.  Da Scott og Maggie lekte sammen ble fristelsen for stor og hun ville også leke, så da lekte hun Maggie med strutsen. Kjempegøy ! Som vanlig sluknet begge hundene besvimt i sengene sine da barna var gått !

Kommentarer

  1. Hei, fin blogg dere har. Mye koselig lesning. Fant bloggen da jeg søkte etter welsh springer, vi tok til oss en hund for et par år siden som vi tror må ha mye welshi i seg og det har vi vel fått bekreftet etter å ha lest litt her :) oppdaget at dere har endret navn på bloggen fra wineandwelshies til woofers så da forsto vi at det var kommet noe annet inn i familien. Gratulerer med sjarmtrollet. Selv har vi to gode gatemikser, en bc/buhundblanding og en ????/welshieblanding og vi har bestemt oss for at det mest sannsynlig blir omplasseringshund også neste gang ;)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar