27 februar - Sosial trening så det holder

I dag var Ray og hundene på besøk hos Selina som hadde fått en venninne med en Chinese Crested hund - Indy - på besøk. Det ble mye leking og herjing her ja. Det gikk så vilt for seg at ingen av de tilstedeværende klarte å ta bilde av hundeleken. Det var en utslitt Maggie som ble tatt med hjem derfra ja.
Om kvelden var det nok et "tiltak". Norsk Miniatyrhund klubb har sosialtrening for alle små hunderaser innendørs hver mandag. http://www.miniatyrhundklubben.com/ så vi besluttet å dra dit for at Maggie skulle få treffe hunder på sin egen størrelse. Vi kom sent og var der bare ca. 20 minutter, det var nesten for mye for henne. Rommet var omtrent fullt og mange av hundene bjeffet og bjeffet og bjeffet. Vi ble fortalt at det som regel ikke var så mange tilstede, men at mange hadde kommet for å trene utstilling til neste helg da det er utstilling på Manger. Og vi som trodde det ville være rolig ettersom det var vinterferie................
Men Maggie oppførte seg særdeles eksemplarisk, lekte spesielt mye med en Manchester Terrier på 6 mnd. Vi kommer nok til å prøve oss opp der noen flere mandager, og da kanskje håpe på litt mindre hunder og litt mindre gneldring ?

Kommentarer