17 mars - På jakt etter sol

De høye fjellene gjør at solen FREMDELES  ikke kommer ned til hytten. Så da det endelig ble litt sol i dag måtte vi opp i lien for å få litt etterlengtet sol. I gamle dager måtte vi ta beina fatt men nå er det ren luksus - flott skogsvei som vi kjøre opp de bratteste kneikene før vi parkerer og går videre til fots. Vi har med termos og nystekte muffins så dette er riktig kos. Kan jo ikke gå så veldig langt med "småtten" så vi finner oss en fin stein å sitte på og kose oss for å nyte medbrakt og la hundene tutle rundt og snuse.

Det er bare 2 uker før båndtvangen trer i kraft 1. april så dette er ihvertfall den siste løse løpeturen her oppe i "Haukedalen" som det heter. Neste gang vi er i Sogn blir det tur i bånd. Så da var det jo ekstra kjekt at det ble sol i dag.

På hjemveien fikk vi litt dårlig samvittighet for at vi hadde gått for langt med Maggie så da fikk Mona leke kenguru og ta henne med under parkas'en. Riktig koselig, og varmt ble det sannelig ! Som å gå med en varmepose på brystet !


Og da vi kom hjem fant vi vel en flott "velkomstkomite" på kaien. Tjelden var kommet ! Vi har et par som "bor" på kaien hvert år - de har vært her "i alle år" - så det må nå være flere generasjoner som har hatt tilhold her. Nesten tamme er de også. Mona er ute og beskjærer busker rundt hytten uten at de flytter på seg.

Kommentarer