11 mars - På trimmekurs (Dag II)

Kursets to yngste - Lilly og Maggie
Så var det på'an igjen. I dag var også far hyret inn for å plukke opp "trimmetips" og også forsøke seg litt med stripping.

Ettersom Maggie ikke hadde noe mer som kunne nappes hadde Anbjørg "lånt" en Norfolk til oss i dag - lille, skjønne, tålmodige Miko - som ikke hadde vært trimmet siden før jul. Så da fikk vi se hvordan en hund ser ut som ikke er rørt på flere måneder. Her var det mye å ta av for å si det mildt.

Miko blir angrepet både forfra og bakfra

Vi gikk lystelig igang med den tålmodige stakkaren men klarte ikke å få ham ferdig strippet i løpet av kursdagen så dette var en langdryg affære. Miko var tålmodig han, men etterhvert fikk Mona så vondt i håndleddet at hun måtte gi seg.
Største hunden hadde naturlig nok
også største "ullproduksjon"
Vi kan aldri la Maggie bli så langhåret som dette, vi ble enig om at hun skal strippes jevnlig, minst en gang i uken. Ellers var det jo moro å se hvor fin de andre hundene ble og alt i alt var det et særdeles lærerikt og hyggelig kurs, ikke minst deilig lunsj servert av Anita begge dagene. Og så få være blant så mange hunder og andre "hundegale" mennesker var igjen hyggelig - vi har jo ikke vært med på organiserte hundeaktiviteter på flere år. Det er noe med sirkushesten og sagmuggen ja.

Kommentarer