26 februar - Første bytur

I dag var det forholdsvis mildt og tørt i været så vi fant ut at tiden var inne for Maggie sin første by-tur, kjekt å starte med en søndag. Mona og Maggie tok bussen inn til byen, så fikk hun trening på det også. Hun var litt skjelven de første 10 min men så slappet hun helt av og koste seg resten av turen.

I byen gikk vi litt rundt på Torgallmenningen og studerte folk og fe. Morsomst av alt var det å jage duene, så var der noen unger som lekte på Ole Bull statuen utenfor hotel Norge som også var interessant. Og endelig fikk Maggie møte noen andre hunder, det gikk helt fint, hun ville jo bare leke, selv da vi traff en Bordeaux dogge hoppet hun opp og ville leke, da ble mor litt nervøs, han så jo ut som en som spiser valper til frokost, men eieren bedyret at "han er så snill".

Så møtte vi opp med Ray og Pegi som hadde kjørt bil inn og parkert på Bergenhus og så gikk vi tur alle sammen utover Bryggen før vi kjørte hjem. Riktig grei tur, mange folk og hunder som hadde villet hilse på Maggie.

Da var det bare å spise søndagslunsj - kylling/skinke/Royal Canin og så besvime i seng. Ja dette var Maggie altså. Vi andre tok støvtørking og husvask. Veldig inspirerende med denne vårsolen.

Kommentarer