21 februar - Farmasøytisk vidunder

Mona våknet kl. 6 i morges av at Maggie danset rundt nedenfor sengen hennes ! Snakk om forskjell fra dagen før ! Her har nok antibiotikasprøyten gjort underverker i løpet av natten. Maggie ble tatt med på kjøkkenet og fikk eggerøre til frokost som gikk ned på høykant. Temperaturen var nå nede i 38,4 og Maggie løp rundt og tullet seg som vi er vant med å se henne. Anstrengende men herlig !

Nå er det 10 dagers antibiotikakur og lett diett med kokt kylling og eggerøre. Litt hundekuler men ikke mye. Vi har skiftet fra Eukanuba til Royal Canin og det ser ut til å falle mer i smak. Nå går all mat ned på høykant, hun virker nesten utsultet ! Stakkar, hun har kanskje hatt vondt i magen lenge uten at vi har visst det - kanskje derfor apetitten var så dårlig !

Fikk være med på tur til golfbanen, lå og sov i bilen mens far og Pegi var på tur, så fikk hun komme ut og løpe litt, det var nydelig vår-vær i dag men far hadde ikke kamera med. Det blir derfor inne-bilde i dag - tug of war med mor og populær Ikea-leke: en struts !

Kommentarer