20 februar - Blålys

Som sagt har vi hatt problemer med å få Maggie til å spise skikkelig. I dag ble det helt håpløst, ikke ville hun spise, ikke drikke, lå bare i ro. Hva har skjedd med vår lille glade turbo-Maggie ?? Ray som var alene hjemme med "gjengen" ble mer og mer bekymret. Veterinær-datter ble konsultert og temperaturmåling ble beordret. Den viste 39,4 ! Huff og huff. Det ble foreslått antibiotika men vi fant det tryggest  å reise til dyreklinikken. Mona kom hjem fra arbeid og vi dro avgårde til Myrbø dyreklinikk. Her ble det tatt røntgen men ingenting viste. Så da var det ingen steiner i alle fall, vi er jo litt bekymret med den hage-singelen som hun har lagt sin elsk på. Så fikk hun kontrast-væske og vi måtte sitte på venterommet 1 time for at den skulle virke. Der traff hun en 3 mnd gammel pomeranian og det syntes å være stas å treffe en på sin egen alder og størrelse - livnet til her ja. Så var det ny røntgen som konkluderte med mage/tarm infeksjon. Fikk så antibiotika-sprøyte (au au) B-vitamin sprøyte (au au) og febernedsettende sprøyte (au au). Det var lite populært men ellers må vi si hun var en drømme-pasient, sto i ro på bordet og lå i ro på røntgenplaten.
Så var det innom kolonialen å kjøpe kyllingfileter som vi kokte og serverte da vi kom hjem. Til Maggie altså og nå gikk det ned på høykant før hun kollapset i valpegrinden og sov resten av kvelden.
Nå er vi spent på hva morgendagen bringer. Tok ingen bilder i dag, syke hunder skal bli spart for kameralinser - så vi illlustrerer med et arkivbilde.

Kommentarer