19 februar - Lekegrind

Vi har vært i kontakt med oppdretter og fortalt om vår bekymring for at Maggie ikke spiser skikkelig og hun foreslår at vi rigger opp en innhegning som Maggie kan være i. Det kan være at hun er blitt stresset av alt som foregår i huset, alle rommene hun kan løpe rundt i, og stadig være i hælene på oss og Pegi kan ha gjort at hun ikke får ro til å spise.

Så vi rigger opp en lekegrind i stuen hvor hun får ha kurven sin, noen leker og her får hun også mat. Så i dag har hun blitt puttet i lekegrinden flere ganger i løpet av dagen så hun har i alle fall fått sovet skikkelig flere omganger. Men spisingen er det fremdeles smått med, men ettersom det fremdeles kommer rikelig ut andre enden må hun jo egentlig få noe i seg i løpet av dagen ! Det er vel kanskje bare oss som er vant med de bunnløse slukene som spaniels er !

Hun er veldig flink å oppholde seg i lekegrinden, leker litt og går så og legger seg. Barnebarna kom på fastelaven besøk i ettermiddag og de er fremdeles redd henne så da var det bra hun hadde lekegrinden å være i, klarte å ligge der å sove midt i stuen med to høylydte barnebarn,kaptein Sabeltann på TV og 4 kaklende voksne  i bakgrunnen.

Kommentarer