18 februar - Shoppingtur

Det er lørdag, regnevær og miserabelt. Vi bestemmer oss for å ta Maggie med til dyrebutikken på Åsane senter for å kjøpe nytt halsbånd til henne da den vi kjøpte i forrige uke er utrolig vanskelig å få på, spesielt når Maggie ikke kan stå stille et sekund !

Vi tar turen til Buddy butikken på Arken og blir allerede i døren møtt av en hund ! Men den var utstoppet ! Ja ja. Vi får hjelp av betjeningen til å finne et nytt halsbånd og Maggie får hilse på voksne og barn i butikken. Skremte en stor kanin gjorde hun også !

På vegen ut treffer vi en gammel nabo og vi blir stående og prate en stund, og da kommer det TO securitas vakter trampende og forteller oss at DYR er forbudt på senteret. Vi sukker oppgitt og forklarer at vi har vært i dyrbutikken og er på vei ut. At noen i det hele tatt orker å hisse seg opp av tilstedeværelsen av en 20 cm stor valp er helt utrolig. Så vi fikk bare ta Maggie på armen og kjøre rulletrappen ned til parkeringen og legge henne i bilen da vi også trengte noen andre varer. Hun er så flink å ligge alene i bilen, legger seg til å sove med en gang og det er ikke knyst i henne.

Kommentarer