17 februar - Restaurant Raymona får ingen stjerne fra Maggie

Vi sliter fremdeles med å få småtten til å spise skikkelig. Hun er glad og fornøyd så vi regner ikke med at det er noe i veien med henne, men interesse for mat er helt på bunn-nivå.
Småstein i hagen er veldig fristende, likeledes Pegi sin middag men egen mat er ikke interessant i det hele tatt.
Vi fikk også litt panikk da vi leste at eføy er giftig, så den har vi klippet helt kort slik at Maggie ikke lenger kan leke seg med den.

I følge oppdretter skal hun være veldig glad i å få yoghurt på maten, men det er ikke interessant i det hele tatt. Har de kanskje en annen type yoghurt i Sverige ? Vi kjører til butikken og kjøper kulturmelk, det har tidligere valper hos oss likt, men nei, ikke noe for Maggie det heller. I følge oppdretter er hun også glad i egg. Vi forsøker med rått egg, nei det var ikke det rette. Eggerøre da ? Nei ikke det heller. Vi toer våre hender. Må vi dra på Ikea og kjøpe svenska kjöttbullar kanskje ???

Det er sol og fint og vi tar en liten tur bort i vegen, ser på bilene som kjører forbi og står på busstoppet og venter på at bussen kommer, stopper og kjører bort. Det gikk helt fint. Og vi som er vant med valper som er redd for trafikken og spiser som hester ! Men det var spaniels, det er tydelig helt annerledes med en liten terrier !

Kommentarer