14 februar - Når katten er ute..........

Allerede i dag ble Maggie inneforstått med husets rutiner. Da Mona stod opp og laget te som vi drakk på sengen og så stormet avgårde på jobben - så resten av gjengen litt på FrokostTV før de alle 3 la seg til å sove videre !

Så ble det frokost og tur med Pegi. Maggie ble forlatt alene hjemme og Ray var veldig spent på hvordan dette kom til å gå. Men da han og Pegi kom tilbake og tittet inn vinduet lå Maggie i Pegi sin seng og sov i sin beste søvn ! Det bekymret henne tydeligvis ikke å være alene - men benyttet altså anledningen til å sove i Pegi sin seng som egentlig er et "no-go" område.

Så fikk "tante Lini" besøk og passet Pegi mens Ray og Maggie tok seg en tur på Åsane senter. Det var kaldt vær og vind i dag så det var fint å kunne gå med Maggie innendørs på senteret. Kun 3 personer stoppet for å klappe henne - helt utrolig. Mange barn bare går rett forbi uten å ense henne. Vi har opplevdt dette før med valper vi har vært ute for å sosialisere - folk går rett forbi - unger går rett forbi - hva er de laget av egentlig ? Er vi en nasjon hundehatere ? Dette er helt annerledes når vi er i utlandet - spesielt i England - der stopper folk og klapper hundene og kaller dem "gorgeous" og "darling".

Så var det hjem til middag med Mona som hadde ankommet fra jobben og så ut igjen til kaffebesøk hos Suzanne og Lizzie (4) og Scott (2). De var litt redd valpen og det ble en del hyling men de roet seg nå og ting normaliserte seg. Maggie tok det så fint og vi oppdaget noe litt rørende: Pegi forsøkte å "skjerme" henne når ungene kom løpende.

Når vi kom hjem ble det full rulle med leking i stuen. De leker "tikken" og raser rundt. Pegi bli litt frustrert når Maggi gjemmer seg under sofabordet for der klarer ikke hun å komme til. Så da er den nye leken "Poke a Puppy".

Endelig ble det ro i huset og vi kunne innta en Bacardi og cola (ettersom rødvinsflasken var tom) OG det var jo Valentine's Day - første gang på mange år at vi ikke er ute på restaurant og feirer. Slik er det å bli småbarnsforeldre på gamledagene.

Kommentarer