13 februar - Maggie inntar Morvik

Mona hadde fått "barsel-permisjon" fra jobben og kunne være hjemme og kose seg med den nye baby'en. Pegi hadde vært svært begeistret for nykommeren på Flesland og da vi kom hjem - men i dag da det hadde gått opp for henne at denne lille propellen ikke var her bare på besøk men så ut som skulle bli en stund ble hun noe reservert. Hva i all verden er dette som er kommet i mitt hus ?????????????
Selina kom på besøk for å beundre valpen og tok bilder og film som ble lagt ut på Facebook ! Siden ble det tur til dyrebutikken hvor vi kjøpte halsbånd og ny seng. Har du fått valp MÅ du bare bruke penger altså.

Siden ble det ommøblering av stuen hvor alle ledninger ble buret inn. Vi hadde allerede på forhånd valpesikret kjøkkenet. Nå har Maggie kjøkken, stue, hall og bad hvor hun kan løpe rundt uten at vi trenger å bekymre oss for om hun kan skade seg eller inventaret på noen måte.

Så kollapset vi foran TV og så et program om "The Queen's Diamond Jubilee" - med tilhørende rødvin naturligvis - any excuse. Og oppdaget at Maggie også synes TV er kjekt, sitter med sitt lille hode på skakke og følger med på skjermen ! Pegi ser kun på hundeprogrammer og "Ut i Naturen".
Så fikk vi nok en rolig natt uten et knyst fra baby'en. Vi er helt imponert.

Kommentarer