Søndag 9 oktober – O’sole mio !


Tenk så deilig å våkne om morgenen til strålende solskinn inn vinduene ! Det er bare 15 ° i dag men det skal bli høyere temperaturer i dagene som kommer. Likevel er det deilig å gå tur langs strandpromenaden og midt på dagen er det så varmt at vi kaster jakken.
Det er mye folk og mye aktivitet ved innsjøen i dag. Det er sikkert mange som kommer her på søndagstur, det er i alle fall mye italienere her, hele storfamilier på utflukt med bestemor og bikkje.

Her deltar man i så mangt, det er folk som dykker, det er jolle- seilas, windsurfing, men for oss hundemennesker var det mest moro å sitte å se på hundeklubben/røde kors som hadde trening eller oppvisning i å redde folk som holder på å drukne. Det var mest nuff’er som deltok naturligvis, men også en god del labb’er. Tilslutt var Pegi blitt så opphisset av alle hundene som fikk hoppe uti å svømme at vi måtte bare komme oss vekk, men gøy var det å se på.

Resten av dagen var det å slappe av på ”terrassen”, hadde så en relativt tidlig middag (17.00) og tok så en ny kveldstur med hundene. Ser ut som hele byen består av hoteller og restauranter, men på en koselig måte, mange gamle staselige bygninger.

Kommentarer