Onsdag 19 oktober – Skatten min


Selina får tilbake på skatten - greit med Iphone 

I dag gikk vi bare rundt i Menton for å kikke i butikker, se litt på klær og souvenirer og slikt. Kjøpte litt såpe og parfyme og Ray kjøpte seg en tynn strikkejakke. Så fikk Selina beskjed om skatteoppgjøret sitt og ble så fornøyd at hun inviterte sine foreldre på lunsj. Så vi toget inn på kafè med bikkjene og det hele og hadde en deilig lunsj med en bedre flaske rødvin ( €25 – må ha vært Rotschild eller noe lignende ! ).

Handlet mer vin og melk på Carrefour og da begynte det å hølje, så vi fant ut vi ville spandere en drosje hjem, og var heldig og fikk en stasjonsvogn så bikkjene hoppet velvillig inn bak. Vi pratet litt i baksetet underveis og plutselig sier drosjesjåføren: ”Ja det ble dårlig vær i dag ” – på norsk ! Tenk en drosjesjåfør som snakket norsk ! Vi fikk vel hakeslepp ! Han ville ikke ut med hvor han hadde lært norsk, men hadde nå fått med seg at det regner i Bergen !

Om kvelden begynner det å tordne og så vi holdt oss hjemme og spilte scrabble og spiste deilig grillet kylling og panna cotta til dessert. Med en flaske rødvin – naturligvis ! Er du i Frankrike så er du i Frankrike. 

Kommentarer