Onsdag 12 oktober – En dag på Torrazzetta

Bestemmer oss for å bli på gården  en dag til. Det er ingen andre gjester her på bobilparkeringen så hundene får gå løse. Trodde vi skulle få en stille fredelig dag på landet, men så dukker en eller annen bonde/entreprenør opp og bråker i vei med å felle trær og opparbeide en liten vei på nabojordet. Så vi bestemmer oss for å gå en tur med hundene men finner fort ut at det er for varmt, finner ikke så mange interessanne veier heller. Hører noen blåser i fløyte stadig vekk og treffer så på en fyr på jakt med 2 engelske settere ! Da ble det jo full gauling fra alle parter så vi fikk ikke noe kontakt med ham, han snakket vel kun flytende italiensk uansett. Kunne ikke se at han bar på noe synlig bytte, men antar det måtte være fuglejakt han var på.
Igjen forsøker vi oss på svømmebassenget, men det er ISkaldt. Helt utrolig at det kan være så varmt i luften og så kaldt i vannet, men når det er sagt så er det faktisk ganske kaldt om natten.

Handler litt vin, syltetøy og honning i gårdsbutikken. Vertinnen sier hun har lyst å reise til Norge på cruise men har aldri lenge nok fri fra ”gården”. Det planlegges stort opplegg her i neste uke da de skal ha den årlige ”svinekjøtt og kastanje ” festivalen.

Vi velger å spise om bord i kveld, håper ikke vertskapet føler seg fornærmet, de syntest sikkert vi hadde litt rare middagsvaner ! Tidlig kveld med planlagt tidlig start i morgen slik at vi kommer oss av gårde før det blir for varmt, skjønt vi har jo air-condition om bord så vi skal ikke klage. 

Kommentarer