Mandag 17 oktober – Når to blir tre


Ned til byen i formiddag for å utføre diverse ærend bl.a. ville Ray klippe håret, men fant ut at alle frisørene var stengt. Mange restauranter var også stengt, likeså ”vanlige” butikker, kun matbutikker og turistbutikker var åpen. Når vi tenkte oss om hadde vi egentlig lest dette i guideboken. Men vi fikk nå en fin tur i solskinnet, cappuchino på en åpen cafè, samt handlet matvarer.

Hundene ble beundret av mange og Mona skjønte tilslutt en liten språkforvirring. Mange som klapper dem spør om de er ”espanoille” ? Eller noe i den dur – hvorpå vi svarer ”no-no - norvegienne”. Men de spør altså ikke om hundene er spanske – men om de er spaniels ! Hvilket de selvfølgelig er !

Så er det hjem for en omrokkering av det meste i vognen, vi får jo gjest i dag og da blir det litt som må ordnes når den til nå ubrukte gjestesengen blir brukt til kombinert garderobeskap og pø-kammers.

Om ettermiddagen skyer det over samtidig med at Selina lander på flyplassen i Nice. Tar buss, ca. 1 time til busstasjonen i Menton der Mona venter.
 
Stort gjensyn med hundene – vi lurer på hva de tenker når Selina plutselig dukker opp !

Går ut og spiser om kvelden. 3 retters meny til €20 og halv liter vin til €10 – da er det jo moro å gå ut ! Kvelden startet varm og tørr men vi klarte jo å få den fuktig uansett.

Kommentarer