Mandag 10 oktober – Extra Vergine

Nok en strålende dag og vi benytter anledningen til å stå ute å steke en lavkarbo-frokost – ikke så moro når hele vognen stanker stekt bacon. Så spiste vi også frokost ute – første gang i denne ferien.

Etter frokost er det ikke mye fred å få fra de firbente, spesielt Pegi, hun presser på for TUR. Ettersom vi tok strandpromenaden i går tenker vi at vi går i høyden i dag, opp på fine stille veier langs olivenlundene som kler fjellsiden.

Det blir en fin tur oppover, er noen dager siden vi gikk i bakker sist, så dette gjør godt. Flott utsikt over byen og møtte kun 2 andre hunde eiere så det var en rolig tur. Hundene fikk tidvis løpe løs og koste seg storligen. Ray går på "oliven-slang" men blir sørgelig skuffet. Olivene er tørre og sure. Høyt henger de og sure er de. 

I går var der en café på stranden vegg i vegg med campingen der vi hadde planlagt å ta en meget etterlengtet cappuchino, men den var stengt i dag, kanskje den bare er åpen om søndagen på denne tiden av året. Det er langt mellom promenade-menneskene i dag. Så det blir Friele på ”terrassen” i stedet.

Tilbringer dagen med strikking og lesing i solen. Om kvelden går vi på pizzeria og har en helt vidunderlig pizza m/salat og italiensk vin og menyens minste iskrem (3 kuler). Litt pinlig da Ray skal betale og ikke husker koden på kortet. Da er det greit å kunne sende kjerringen tilbake til vognen for å hente SITT kort og selv sitte på restauranten og kose seg med et glass sitronlikør – på huset !Nydelige Gardasjøen 

Kommentarer