Fredag 28 oktober – Autobahn


Så var det bare å suse videre. Flott høst-landskap langs motorveien i dag. Vi startet tidlig (09.00) så dagens ”dose” med autobahn klarer vi å ha fått unna til kl. 17. 30. Vi beregner 600 km hver dag og 8 timers kjøring med pauser. Da holder vi en jevn fart på 100 km i timen. Det var relativt greie motorveier i dag, mye 3 fil veier. Blir enig om at dette er en motorvei vi vil velge oftere, da vi før har gått mye på 2 fil veier som kan være et mareritt med alle trailerne. Kjørte forbi 2 norske trailere i dag – vi nærmer oss nord-europa ja.

Tar inn på camperstop i Göttingen. Den ligger ved et stort badeland www.badeparadies.de og var topp camperstopp i Tyskland 2011. Her får vi til og med inn BBC på parabolen, det er restaurant på stedet, bikkjene er utslitt så vi slipper å gå på tur, og vi har rikelig med G & T ankerdram. Ikke så verst å være splintefølge – er det ?

Kvelden blir avsluttet på stedets greske restaurant ( av alle ting) der vi har deilig moussaka – av sedvanlig generøs tysk porsjon. Kommentarer