Lørdag 4 juni - KanalvandringVåknet til litt skuffende vær i dag. Skyet/sol og kanskje regn, vi vet liksom ikke hva vi skal ta på oss. Vi har et lite problem i dag og det er at vi ikke eier kontanter lenger så vi må finne et hull i veggen et sted. Får vite i resepsjonen at der er en i en landby en halv times spasertur langs kanalen, det passer jo bra. Så vi får en fin tur langs kanalen, treffer på både folk som fisker og folk som kommer forbi i kanalbåter. Det er veldig trangt i denne kanalen, må være trangt når to båter møtes.
Etter å ha vært i minibanken og fått fersk forsyning av nye penger krysser vi gaten og strener til nærmeste pub – en pint hver og så deler vi en Ploughmans lunch. Må jo støtte pub-industrien i dag også !
Så kommer regnet og vi tusler hjem igjen til litt TV titting.  Det er Derby fra Epsom i dag og dronningens hest er favoritt. Hun er der i egen person med familien inkludert Will & Kate så der er mye hatter og slikt å beskue. Vi heier men det blir en fransk hest som vinner.

Kommentarer