Fredag 10 juli - Og gresset vokste kjempehøyt.....

 I dag tok vi jentene med på ”The Chertsey Meads” – det er noen gigantiske friområder hvor du kan gå i timesvis og bikkjene løper løs. Men vi fikk et lite ”sjokk” da vi kom dit – gresset var mildt sagt knehøyt så vi var henvist til å gå på trange stier på kryss og tvers i engen. 


Vi har jo vært her flere ganger før men aldri hatt høyt gress der før – aldri tenkt over det i grunnen. 


Har vært her i mai (da var gresset så vidt begynt å vokse) og i juli (da har det vært slått). Men jentene er nå så late for tiden at de var vel fornøyd med å tusle i hælene på oss når vi trakket i vei på stiene. 


Eneste gangen det ble litt fart i dem var da vi kom tilbake på camping plassen og de jaget et ekorn opp et tre – det ble de mektig opphisset over og når da Pegi til alt overmål klarte å treffe på en katt inni hekken var det nok adrenalin rush for jentene for i dag.

Om ettermiddagen gikk Mona og Ray inn til Chertsey sentrum og tittet i butikker og endte opp med å kjøpe en snop-automat ! Det er en slik tyggis-maskin som putter penger på og så kommer godisene ut. Håper det blir populært hos barnebarna.  Så oppdaget vi at Chertsey må være den eneste byen  i England som ikke har offentlig toalett. Hva gjør man da ? Må du så må du. Da er det jo bare å komme seg på puben og ta et glass rødvin og samtidig benytte deg av stedets fasiliteter. Any excuse.
 

Om kvelden får vi litt underholdning – da er flyene til Heathrow dirigert akkurat over takluken i bobilen – slik at vi kunne ligge på sofaen og se flyene passere over hodet på oss i lav høyde. Når det ”showet” var over fikk vi en liten tordenstorm med kjempestore regndråper etterfulgt av hagl. Aldri et kjedelig øyeblikk.

Kommentarer