2 juni - Morris dansing
Litt kjedelig her på gården. Blant annet er der ingen steder å gå på tur i nærheten. Her er bare inn gjerdete marker og en travel hoved vei uten fortau. Så vi bestemmer oss for å finne en pub med overnatting igjen. Vi må jo støtte den britiske pub - industrien, de sliter jo nå med den nye røykeloven og billig alkohol i super markedene.
Så vi drar 45 minutter unna til et lite sted utenfor Derby hvor der er puben ”Canal Inn”. Her har de parkering for 10 enheter på marken bak puben men det er bare oss her så det er fint for engen er inn gjerdet så hundene kan gå løs. Det synes de er kjekt, gå inn og ut av vognen som de vil. Her er heller ingen kaniner aller annet dyre liv så de er avslappet og koser seg i solen. Vi oppdager til vår lille ”forskrekkelse” at tross for navnet på puben er kanalen ”forsvunnet” – nedlagt kanskje ? Ikke vet vi hva som er skjedd for der er et maleri inni puben hvor kanalen er like utenfor døren !
Ja ja. Vi var nå litt heldig på en annen måte for i dag får de besøk fra nabo-landsbyen – av ”The Ripley Morris Dancers” som gir full oppvisning på parkerings plassen om kvelden. Vi koser oss og avslutter dagen med deilig (og stor porsjon) kaninpai med ferske grønnsaker og deilig hvitvin – som eneste spise-gjester i puben.
Kommentarer