Torsdag 26 mai - Goose Green


Later oss i formiddag. Det er litt mørke skyer i dag og vi kan liksom ikke bestemme oss for hva vi trenger av ”utstyr” for å gå tur. Vi ender opp med å ta regnjakke på og så heller ta den av hvis det blir for varmt. Planen var å gå til et ”Shire Horse Sanctuary” hvor de også hadde andre dyr de har reddet, som lama, sauer, kalkuner osv. og en ”dyrevennlig” kafè. Betyr det at de bare har vegetar mat eller betyr det at dyr har adgang ?

Vi legger i vei etter å ha gått gjennom ruten (1,8 km) på GPS’en om bord (kan ikke ta den med for den har så dårlig batterikapasitet (TOM TOM drit)) og traver rundt i en time på landeveiene uten å finne det. På vår vandring kommer vi gjennom den lille landsbyen East Runton hvor gjessene går løs på det grønne fellesarealet midt i landsbyen (Village Green). Her er en dam også og flere familier med andunger av forskjellig alder. Så vi får nå se litt dyreliv i dag også selv om vi aldri klarte å finne reservatet.

Idet vi lukker døren bak oss når vi kommer hjem braker det løs med en tordenbyge så der var vi heldig altså. Den går snart over så det var ikke mye regn bøndene fikk i dag heller, men nå lover de masse regn til helgen så vi får se. Det er klart det må regne nå som vi er kommet her på ferie !

Kommentarer