Tirsdag 24 mai - The Black Swan

I dag bærer det videre for The Robinson Travelling Circus. Akkurat på tide, for i dag morges fikk Ray kjeft av ”camping - plass-sjefen” fordi han gikk tur med hundene i et tomt ! felt av camping plassen. Hvor firkantet går det an å være ? Vi som har lommene full av svarte poser i tilfelle det blir en ”oops!”.

Det er deilig vær og trivelige veier ute på landet. Sommeren er kommet mye lenger her enn hjemme – blant annet ser vi rund kjøringer som er full av blom - strende preste krager. Men mye er brun svidd og åkrene ser tørre ut.

Vi stopper i den idylliske gamle byen Saffron Waldon hvor det er marked i dag. Vi kjøper deilige bringebær og kirsebær til 30 kr kiloet ! Ellers går vi rundt og beundrer alle de gamle fine husene her. Virkelig ”Chocolate Box” landsby.

Men veien går videre. Vi har bestemt oss for å forsøke noe nytt i dag: Overnatte utenfor en pub ! Det er en god del pub’er som har begynt med dette og vi drar til den bitte lille landsbyen Homersfield og plasserer oss på marken bak puben ”The Black Swan” . Her er det plass for 5 campingvogner/biler. Her er det så fullt med kaniner at marken er nesten dekket med kanin-skit. Nesten uappetittelig er det.

Men kaninene er jo skjønne da. Vi sitter i vognen og ser en mor med 5 små baby-kaniner som leker rett utenfor vognen. Gudskjelov kan ikke hundene se ut vinduet.

Landsbyen er virkelig pittoresk, venter nesten Miss Maple til å komme ut en av hageportene !

Spiser på puben om kvelden men måltidet var ikke noe spesielt. Festligste med hele måltidet var da vi hadde spist og en meget husvarm katt hoppet opp på fanget til Ray for å se om der var noe igjen på tallerkenen !


www.homersfieldblackswan.co.uk

Kommentarer