Onsdag 25 mai - Cromer in Bloom

Vi ruller videre mot kysten – kjører over ”The Norfolk Broads” som er et nett av kanaler i et pannekake-flatt landskap. Hadde tenkt
å stoppe ved en av de små innsjøene men finner ikke passende parkeringsplass så vi kjører likegodt helt fremtil den lille badebyen Cromer hvor vi skal være et par dager.

Typisk liten badeby, litt shabby kanskje og litt folketom, og særdeles tørt og svidd i alle grøntarealer. Det er tydelig at her har det vært tørt lenge. Gresset på campingplassen er helt gulbrunt. Hvor alle kaninene her finner fersk gress må gudene vite. Her er fullt av dem på denne campingplassen men de fleste holder seg i utkanten under hekkene hvor vi ser store hull som Lili spesielt absolutt MÅ stikke hele hodet inni.

Sannelig bra at det er så tørt som det er for nå holder hun seg like ren, rister bare det tørre støvet av seg. Men de truer stadig med regn på værmeldingen.


Blåser gjør det fortsatt – Mona vasker to topper som er tørr på et blunk, og glatte og fine ble de også i vinden, trenger ikke noe strykejern i Norfolk tydeligvis.


Vi trakker rundt i byen og merker oss den litt spesielle byggestilen de har her – husene er bygget med en blanding av murstein og rullestein ! Etter et par timers trakk er alle fornøyd og vi kommer utslitt hjem.


Kommentarer