Mandag 30 mai - Kings Lynn


Så legger vi ut på veien igjen. Bare en halvtime unna, vi ønsker å se på Kings Lynn i dag. Først parkerer vi på et stort shopping senter hvor der er en stor ”Super Pet Store” til bikkjene og et Tesco for oss. Vi har slitt litt med hundene i det siste, vi byttet til Proplan med laks hjemme men begge fikk utslett i ørene. Så da vi reiste skiftet vi til Proplan kylling men nå har de på nytt fått utslett. Så nå har vi kastet all Proplan og kjøpt et flott, dyrt engelsk merke som heter ”James Well beloved”. Det har vi brukt før og det er mektig populært, kjøper ”Duck and Rice”.

Det er Bank Holiday i dag og mange butikker er åpne. Men vi er heldig og oppdager en bil forhandler (Peugeot) som har stengt og vi parkerer på den tomme parkerings plassen hvor det bare er et par minutter å gå inn til byen.

Så går vi litt rundt i Kings Lynn. Nede ved elven kommer vi over et sted hvor det er et ”minnes merke” ? eller kunst ? Det er i alle fall en masse tørrfisk som henger til tørk på stativ, laget i aluminium eller noe. Kanskje det har noe å gjøre med at Kings Lynn er en Hansa stad ?

Tar inn på en privat camping plass 5 min utenfor byen og akkurat idet vi sjekker inn kommer regnet. Så vi var heldig der. For første gang på denne turen spiller vi Scrabble, men TV er rigget opp for kvelds underholdning. Vi hadde egentlig planlagt å gå å spise på pub i dag, men med øsende regn og kjøle skapet full av deilig mat fra Tesco er ikke det aktuelt.

Kommentarer