Fredag 20 mai - Fish & Chips
Deilig lettskyet vær men vi tilbringer morgenen inne med å surfe/ ringe rundt for å få en plass å være neste helg. Får etter en 7-8 telefoner endelig napp på et sted utenfor Kings Lynn. Egentlig ville vi til Sandringham men der var begge campingplassene full. Vi får vel ta en dagstur til Sandringham da. Vi liker å ta alt på sparket etter som vi føler for det/ hvordan været er osv. men nå virker det som om vi må sette oss ned i januar og planlegge og bestille hver eneste over - natting ! Ikke helt det vi forbinder med biltur/ camping.

Tilbringer resten av dagen med å sole oss på ”terrassen”. Hundene er late, det er ingen masing om tur. Varmen tar nok på, men hundene begynner å bli gamle de også, gamle ”Lillebill” blir 11 i august og ”Småtten” blir 8 i september ! Lili er ikke spesielt glad i å gå tur lenger, men Ray mener hun må klare like lange turer som han klarer.

I god britisk tradisjon på en fredag (som raspeballer om torsdagen) har vi fish & chips til middag i dag. Selges fra et særdeles rent og pent mobilt gatekjøkken som kom på campingplassen.

Kommentarer