28 mai - Ut på landet


I dag var vi litt lei av lav-karbo frokost (som for det meste er gryn og frø med yoghurt eller melk) så vi ”synder” med en skive ristet brød med marmelade og 2 kokte egg hver. Eggene kjøpte vi i en liten landsby butikk og er frittgående naturligvis. Fra høner som må ha fått epidural – det er de største eggene vi har sett. Så vidt de balanserer på toppen av egge glasset.

I dag begynner Bank Holiday Weekend og vi må ut fra camping plassen fordi den er full booket. Denne helgen er også begynnelsen på half-term skoleferien og det er begynt å komme en del unger på camping plassen allerede. De har åpnet opp det oppvarmede utendørs bassenget også i dag tidlig så her skal det nok bli livlig i helgen. Så vi drar videre til en privat campingplass nær Sandringham hvor det kun er tillatt for voksne. Tenk de har slike camping plasser ! Vi har ikke noe imot unger på camping plassen men dette var faktisk den eneste vi klarte å få plass på denne helgen. Og hvorfor forstår vi da vi legger ut på veien, hver annen bil kommer tauende med en camping vogn. Er halve England på vei til Norfolk ?

Vi hadde optimistisk tenkt at for å ikke ankomme camping plassen all for tidlig kunne vi ta en titt på Kings Lynn (Hansa-stad står det på skiltet) – føler jo straks et lite slektskap der ja. Men den får være Hansa-stad i fred i dag – vi finner ikke EN parkerings plass som ikke har høyde-bom på 2 m. så that var that. Ble litt svett og frustrert der ja – må innrømme det.

Ettersom vi kjører forbi The Caravab Club sin plass på Sandringham tenker vi at vi kjører innom og hører om de har fått noen avbestillinger men det har de ikke. Men vi parkerer en stund i skogen til dronningen og tar en liten tur med hundene.

Så havner vi langt ute på landet på en privat eiet campingplass. Her er langt til alt, ikke en gang en pub i gang-avstand. Bare åkrer så langt øye ser. Men her er en flott inngjerdet ”lekeplass” til hundene, ferske lammekoteletter med Jersey ny-poteter og sommerkål skylt ned med en Pinot Noir fra California og Manchester United og Barcelona fotball-finale på TV – så livet er ikke så verst likevel.

Kommentarer