4 oktober - Boks til besvær

Da klokken var 10 åpnet butikken og vi kunne gå inn å kjøpe denne bagasje boksen vi hadde sett oss ut som skulle festes på sykkel stativet. Sykkel stativet er Fiamma og boksen er Fiamma så dette skulle være lett trodde vi. (10 min.jobb) Men den gang ei. Her måtte borres huller i boksen som skulle passe til braketter som skulle passe til stativet. For å gjøre en lang historie kort – boksen kom på plass etter 3 timer med intens banning og jobbing og nå ser baksiden av bagasjeboksen ut som en sveitserost ! Men nå er den nå her og rommer camping stoler, ramper og diverse annet som tok opp plass i garasjen. Så nå har jentene fått mer luft og utsyn i lugaren sin. Hva gjør man ikke for sine hunder !

Så bar det av gårde på fine svenske motorveier, stoppet bare for lunch og handling utenfor Gøteborg. Kjøpte en kartong rødvin på Systembolaget (lurte fælt egentlig – kjøper man 3 liter vin på vei til Frankrike ? Er det galematias ? Så vi slo til med en cabernet sauvignon fra Sør-Afrika for å være sikker på at vi ikke fant den igjen i Frankrike) – og oppdaget i ettertid til alt overmål at det var tollfritt salg på ferjen Helsingborg – Helsingør. Hva skulle vi da kjøpe der ? Du MÅ jo handle når du er i en tollfri butikk – så vi slo til med en kartong tysk øl og en Toblerone. Så rullet vi ut av Nord-Europas dyreste ferge – tenk 770 SEK for 20 minutters overfart. (og tollfritt kjøp i tillegg) . Men så kunne vi da endelig ta oss inn på nok en av våre favoritt campingplasser – Helsingør camping med utsikt over Øresund og Kronborg slott i bakgrunnen. Det er mørkt når vi kommer men det er fint å sitte i vognen og se lysene fra lyktene på sjøen.

Det er vintersesong allerede og resepsjonen er kun betjent mellom 9 og 10 på morgenen så det blir sen avgang da vi må kjøpe poletter til dusjen.

Kommentarer