15-16-17 oktober - Høstsol og deilig i Sanary-sur-MerDet er nydelig vær. Vi bestemmer oss til å holde oss her til over helgen. Hundene er utrolig late, orker så vidt å gå tur rundt i nabolaget. Lili henger på slep bak Mona og med mindre det dukker opp en katt eller en annen hund må hun stadig overtales til å få opp farten.

Så fredag lar vi hundene bli igjen i bilen når vi går ned til byen for å se i butikker og spise middag. Bortsett fra en vellykket tur på apoteket hvor Ray klarte å få en pakke Voltarèn uten resept (damen var Norge-fans – hadde vært til Nordkapp) var det lite shopping ja. Mesteparten av butikkene var boutiques hvor du ikke trengte å gå inn med mindre du var under 50 år/kg.

Så hadde vi aperitif på en kafe (det så det ut som alle andre hadde akkurat da - kl. 18) og spiste middag på en restaurant. Igjen klarte vi å få en ukjent fisk, men godt var det.

Ellers blir dagene tilbrakt med soling ”på terrassen” med kaffe og bøker. Om kvelden får vi inn alle programmene fra BBC og ITV i England + internett så vi har full underholdning sånn sett.

Planer å dra videre i morgen - har sett på nyhetene at streiker her i Frankrike grunnet planlagt øking av pensjonsalderen fra 60 til 62 år har ført til tomme tanker og stengte bensinstasjoner men det ser ut som det er OK her på rivieraen hittil. Vi får sørge for at vi alltid har nok diesel til å komme oss over grensen til Italia !

Kommentarer