7 mai – Full service på Epsom Downs


I dag hadde vi bestilt service på bobilen hos nærmeste Ford forhandler som er i Epsom, stakkaren trenger vel det etter all reisingen og vi regner med det er halv pris her sammen lignet med hjemme så likså greit å få det gjort nå.

Mens bilen var på verksted tok vi en tur i Epsom High Street og satt på en benk og drakk medbrakt kaffe fra termos. Sånn er det å være hjemløs og ha hunder du ikke får lov å ta med inn noen steder. Heldigvis tok det bare 2 timer, det var jo ingen ting i veien med bilen bare litt oljeskift og filter og slikt.


Så dro vi til Epsom Downs travbane og hadde ekte engelsk lunsj i bilen. Ekte engelsk lunsj i bilen er altså det som mange engelskmenn tradisjonelt pleide å gjøre i gamle dager da det var stas å ha bil. Da kjørte man en tur ut på landet eller til sjøen og parkerte ved et utsikts punkt hvor man satt i bilen og spiste lunch og medbrakt te før man returnerte hjem.

Så vi satt i bilen og hadde lunsj og beundret utsikten – du kan se hele London for dine føtter herfra, men det viser sikkert ikke skikkelig på bildet.

Etterpå var det gøy for hundene – de fikk løpe løs inne på travbanen. Egentlig er det vel ikke travbane det heter for hestene her galopperer og da heter det vel kanskje galoppbane. I alle fall blir hestene trent mellom 06-12 og etter det er det fritt frem for folk og hunder å bruke det grønne området – ikke banen men området i midten – og det er kjempesvært. Pegi fikk ordentlig pest seg, traff en kjekk foxterrier som hun lekte med. Tenk å hatt noe slikt i Bergen !!!

Kommentarer