3 mai - Windsor Great Park

Det er noenlunde vær igjen i dag – kaldt – men sol og kun en og annen regnbye så vi er klar for nye spaser turer. Ettersom hundene ble så møkkete da vi gikk tur på ”landet” nå på lørdag og det regnet i nesten hele går må vi finne et ”rent” sted i dag. Og hva kan være mer prober enn å ta en tur i parken til dronningen ? Der må det da være rent og pent og pyntelig. Så vi drar til Windsor Great Park som bare er en 10 minutters kjøretur herfra med hensikt å gå rundt innsjøen der som heter Virginia Wood Lake og som er 4,5 miles lang.

Det er Spring Bank Holiday i dag og ganske fullt på parkerings plassen men vi finner nå parkering og trasker innover. Og det er akkurat som å ankomme en hunde utstilling. 75 % av alle som går der har et bikkjedyr eller to – enten løs eller i bånd. Har aldri sett på maken. Og de som ikke har bikkjer har barnevogn eller sykkel. Det er fullt av folk på den asfalterte gangveien, det er akkurat som å gå på Munkebotten en solskinns – søndag. Men der er rolige stier også, så deler av turen er ganske så fredelig.

Mesteparten av parken er natur, her skal være dådyr her men vi så ingen- ei heller noen gorgis, verken kongelige eller andre. En del av parken er beplantet og her kunne vi beundre dronningens rhorondendron i blomst, en del blåklokker også og svære marker der påskeliljene var avblomstret, de må ha vært et fantastisk syn for noen uker siden.

Etter 2,5 times tur var det på tide å trekke inn på puben ved parkeringsplassen for en lett lunsj m/forfriskning, men her var der ikke et bord å oppdrive og vi orket ikke stå med våre dårlige rygger og sarte knær så vi dro hjemover og klarte naturligvis å finne en nydelig liten pub langs veien – The Rose and Crown – hvor vi hadde and og bacon salat og et glass øl. Så var det deilig å komme hjem å ha en aldri så liten middagslur…………

Kommentarer