25-26-27 april - Chertsey MeadsDet er ikke så mye "turist-ting" vi får gjort nå. Det er mye telefoner, kontorer og papirarbeid å ta seg av. Det er heller ikke spesielt enkelt å bruke bobilen til å kjøre rundt i her, så vi har leiet en Toyota Yaris som vi farter rundt i.

De første dagene hadde vi hundene med oss, men det er fint vær og umulig å la hundene ligge i bilen pga varmen. Men de fleste engelsk menn er hunde vennlig og forståelses fulle, våre hunder må vel være de første welsher som har vært på begravelses byrå ! Men det er upraktisk i lengden så vi velger å la hundene få en fin lang tur om morgen, og så får de være i bobilen og "passe huset" mens vi drar ut og gjør være ærend.

Stedet vi tar hundene på er et stort fri område like ved camping plassen som heter Chersey Meads, det er et kjempe jorde, flere jorder egentlig, og her kan de løpe løs så mye de vil. En vil tro at det tar en times tid å gå fra ene enden til den andre og hundene får jo løpt 10 ganger så langt. Spesielt hvis vi treffer andre hunder som har lyst å leke. En dag traff vi en whippet som Pegi raste rundt med og da fikk hun sannelig pest seg ! Tungen hang nedpå knærne til slutt. Hun klarte jo aldri å ta den igjen. Tenk om vi hadde hatt noe slikt hjemme ! Trær og blomster i full flor nå og spennende kaninhull for hundene. Her kan vi være i timesvis.

Kommentarer