1 mai - The Rose & Olive Branch

Vi har skaffet oss en ny bok: "Pub walks in North Surrey ". Her er forslag til 40 rundturer du kan gå med utgangs punkt i en pub.

Det er fint vær i dag og vi tenkte vi kunne forsøke oss på en 4 miles lang tur med puben "The Rose And Olive Branch " i Virginia Waters som utgangspunkt.

En av grunnene til at denne ble valgt er at der skal være en skog der som heter "Bluebell Wood" og akkurat nå er tiden for å se blåklokkene i blomst - og for det andre er Virginia Waters bare en 10 minutters kjøretur herfra. Så vi parkerte utenfor puben og startet ut på idylliske stier gjennom skogen og fant en del blåklokker men ikke så mange vi hadde håpet på. Kanskje det er et dårlig år for blåklokker, det har jo vært en usedvanlig kald vinter. Vi så to rever og noen kaniner, Pegi var helt i hundre, selv om vi hadde dem i bånd hele tiden, du vet jo aldri hva som er tillatt ute på landet, det var en del hester og kuer på markene. Det hadde regnet om natten og noen av stiene var veldig bløt og møkkete så hundene så ikke ut da vi kom tilbake til puben etter 3 timers tur.

Vi hadde en pub lunch og så dro vi tilbake på campingen og spylte bikkjene med hageslagen og shampo. Ikke spesielt behagelig for dem stakkars men vi har ingen annen måte å skrubbe dem på, og møkkete var de, bare se på "før" og "etter" bildene utenfor puben.

Kommentarer