1 april - Costa VerdeVåkner til nok en kald og våt morgen, men det letter etter hvert. Men vi skal videre til kysten i dag – håper det er varmere der. Det er siste dag butikkene er åpne før påske (tror vi) så vi må handle litt og spør mannen i resep - sjonen om hvor vi kan finne et super marked hvor vi kan parkere utenfor, den som er nærmest her og som er helt fantastisk har nemlig bare innendørs parkering. Han snakker bare spansk men lager et lite kart og forteller begeistret at her finner vi et LIDL. Tror han vi er tysk eller ? Lidl har ikke fersk melk så vi handler ikke der men vi tenker at der er sikkert et annet supermarked i nærheten så vi kjører trøstig i vei. Vi finner Lidl og et annet spansk supermarked men det er like dårlig, ikke fersk melk, dårlig med grønnsaker. Men vi får handle så godt vi kan, det er for sent å finne ny butikk for de stenger kl. 14 og nå er klokken blitt 12.30.

Så vi legger ut på veien, det er stort sett fine veier og når vi

nærmer oss kysten er det fin ny motorvei. Det er fjell-landskap vi kjører gjennom, landskapet kunne vel vært hvor som helst i nord-europa. Det er hus av gråstein, sorte tak og sorte og hvite kuer som beiter. Det er også bjerketrær og her oppe på fjellet er ikke bladene kommet ut ennå, men når vi kommer ned til kysten er skogen grønn. Det er jo den grønne kysten.

Vi tar inn på camping i den lille fiskebyen Luarca i provinsen Asturia. Den ligger høyt oppe på en klippe men har heldigvis et godt gjerde rundt, for utenfor gjerdet er det mange hundre meter fritt fall rett i havet – som er Biskayabukten. Det er nydelig vær og vi gleder oss til å gå å se nærmere på byen i morgen. Her er internett og yr.no melder sol resten av uken. Nærmeste nabo har 2 katter så Pegi er i høygir.

Kommentarer