6 mars – Og regnet fortsetterNå begynner vi å bli lei dette været ! Men det er jo ikke noe vi kan gjøre med det. Pegi er litt trøblet med foten i dag også, men ser ut til å glemme det når hun kommer ut så det kan ikke være så veldig alvorlig. Så vi utstyrer oss med regntøy og paraply og velger å gå inn til byen i dag slik at hundene får en tur.

Vi handler noen småting på superen og går i minibanken. Kunne vært deilig med en kopp kaffe men alle ”ute-stolene” på kafèene er våte og vi synes det er litt pinlig å gå inn med 2 dryppende våte bikkjer. Vet ikke om det er tillatt heller.

Så vi labber hjem igjen, det er svære sølepytter i vegen så vi må gå godt til siden når det kommer en bil for de har ikke tenkt å ta hensyn nei. Lili er i sitt ess og inspiserer alle stikkrennene på veien.

Når vi kommer hjem er bikkjene så møkkete av vi må spyle dem og frottere dem tørr. Heldigvis kommer solen frem så vi får hengt ut håndklær og rengjort vognen. Får samtidig tatt 2 maskiner med klær og 2 tørk. Det kostet € 18 til sammen, det synes jo veldig dyrt når vi kun betaler € 10 for døgnet for å være her ! Men elektrisitet er vel dyrt, det er tydeligvis ikke mange som bruker tørketrommel mye verken her eller i Spania – det henger klesvask utenfor alle hus enten du er i byen eller på landet. Godt for miljøet, men ikke så ideelt for bobilmennesker på farten i varierende vær.

Om kvelden skyer det over igjen og regner videre……….. Vi åpner en flaske portugisisk Vinho

Verde for litt trøst – men det var helt forferdelig.

Kommentarer