5 mars - Moncarapacheo
Så våkner vi til regnavær igjen. Pegi haltet litt da vi kom i går – holder opp poten og ser veldig ulykkelig ut. Ingen kan

se så lidende ut som en syk Pegi. Vi finkjemmer poten men kan ikke finne noe skade. Går en liten tur på vegen, ser ut som hun glemmer den vonde foten når hun kan løpe ute og snuse etter katter etc. Går forbi nærmeste nabo som er et gartneri. Det klarner litt opp og vi lar hundene ligge i vognen mens vi sykler inn til nærmeste lille by, Moncarapacho, det tar 10 min. Dette er en by du aldri vil finne i noen turistbrosjyre. Deler av den må nærmest betraktes som slum mens andre deler er pusset opp og ser fine ut. Spesielt barneskolen var veldig fin, med flott lekeplass. Litt annerledes enn hjemme – der har vi flotte hus mens skolene forfaller !

Har kaffe på en kafè – 2 kaffe og en croissant (diger – som vi deler) koster €3,20 . Det er billig på supermarkedet også men kvaliteten på frukt og grønt er ikke så bra som i Spania, men så er nå dette et lite supermarked ute på landet, sikkert bedre utvalg/kvalitet på større steder. De selger hele kaniner og noen små fugler på størrelse med spurver i kjøttdisken men vi er pysete og kjøper svinekoteletter. De har et innendørs marked også, med kjøtt, fisk og grønt, men her surrer det masse fluer ! Får holde oss til supermarkedet. Får også spise forsiktig - ingen karameller - på bildet av hunden midt i byen ser du stedets tannlegekontor i huset i bakgrunnen - frister ikke akkurat til besøk !

Kommer oss så vidt hjem før regnet setter inn igjen. Så blir resten av dagen strikketøy og kabal.

Kommentarer