26 mars - Shopping-terapi i Lille Amsterdam
Går tur med hundene langs kanalen i dag og forlater dem så for å ”passe huset” mens vi tar en tur i byen for å se litt i butikker og kafèer.

Aveiro er en virkelig fin by, minner svært mye om Amsterdam med kanaler gjennom byen. Flotte fortau med maritime mosaikk figurer og et flott fisketorg med tak og glassvegger. Går på kafè og har vår sedvanlige kaffe med vaniljepai og finner så et stort shopping senter hvor Mona endelig finner en sports butikk med det nødvendige utvalg av eksklusive luftige joggesko !

Har lunsj på Mc Donalds i kjøpe senteret i selskap av en masse skole-elever. Tydeligvis har de god råd her, når skole-elever kan ha lunsj ute.

Trivelig by og vi kunne godt ha vært her en dag til men vi kan ikke campere ”ute” lenger, må på camping plass for å tømme og fylle sanitær anlegget. Sent på etter - middagen drar vi til en camping plass ved kysten, men snur i porten, så helt dødt og forferdelig ut. Drar videre til en 3-stjerners camping plass i en by som het Esphino. Den var også helt forferdelig men det er sent på dagen og må du så må du. Det blir med denne ene natten.

Kommentarer