21 mars – Søndagstur i skogen

Deilig dag, sol og fint. Vi foretar litt trimming. Ray trimmer skjegget og Mona trimmer 8 hundepoter. Det var en sann lettelse, de har ikke vært trimmet siden vi forlot Bergen for 2 måneder siden. Nå var det greit å benytte anledningen,vindstille


(så ikke hårene flyr) og alle de nærmeste naboene har reist/er ute.

Som belønning fikk de flott søndagstur i furu skogen som er rett over veien fra camping - plassen. Flott og tørr tur, fine gule busker, søte små blå blomster og noen små gule blomster. Og vi hadde den endeløse skogen for oss selv, ingen portugisere på søndagstur her nei, selv om det er merkede løyper der. Vi kjenner igjen merkingen fra fotturer vi hadde i Bourgonne i Frankrike. Røde, gule og blå merker på trærne.

Så er det klesvask og husvask. Det var noe vi glemte å drømme om da turen ble planlagt. Tiden det tar å gjøre ”nødvendige” ting. Vi trodde vi skulle ha mye mer ”fritid” enn det vi har. Det er liksom endeløst, mye av arbeidet er jo med hundene selvfølgelig. Andre bobilturister slipper å støvsuge HVER dag. Men det er liksom klesvask, husvask, oppvask, matlaging, hundelufting og rydding. Disse tingene dukket aldri opp i våre bobilferie-dagdrømmer !

Kommentarer