1 juni - The promised land

Nå er det på høy tid at vi firbente også får komme til her på bloggen. Ikke bare vin men welshies også. Vi er jo litt bereist vi også, har vært til mange land men aldri tilbake til de britiske øyer hvor vi kommer fra. Hver gang far har reist for å besøke granny har han sagt : "Kunne ønske dere kunne få være med, få jage kaniner og være med på pub'en." Vel - endelig ble det nå vår tur også. Det har vært en lang reise og mye har vi opplevd underveis. Mange landeveier, motorveier, ferger og campingplasser. Med varierende innhold: kaniner, ender, ekorn, duer, gjess, katt, og et ukjent antall andre hunder. Har alle med bobil hund egentlig ? Av og til virker det slik. MEN endelig er vi da i good old England og her er det supert å være hund, spesielt her i Surrey. For det første har vi vært på pub, fikk dele en pakke med potetgull men den var med edikk !!! og smakte helt grusomt, så det sto vi over. Her i Surrey er det så fint å gå på tur, i dag var vi på lang tur og fikk løpe masse og bade i Themsen.
På bildet i midten er vi på besøk hos granny og ruller oss på plenen bak huset hvor granny bor. Det ligger i et sted som heter Whiteley Village og der er det store parker, rugbybane, bowls bane og stor innsjø. Som dere ser er det helt fantastisk bare å rulle seg i kløverengen der.

Kaninjakt har det vært verre med. De vet å holde seg på campingplassene og der må vi være i bånd. Så da gjelder det å kaste seg fremover så langt båndet holder men det er aldri langt nok og kaninene fordufter i en forrykende fart inn i buskene. Nærmeste vi har kommet en kanin var en som var overkjørt utenfor porten til campingplassen, fikk tatt en grundig sjekk av ham i alle fall. Ekorn er det også håpløst å få has på. På en av mine svømmeturer i dag forsøkte jeg meg på en svane men det skulle jeg aldri ha gjort, skal si jeg kom meg på land i en fart, huttetu for et sint beist. Nei da er folk greiere, de bøyer seg over oss og klapper og klapper og sier at vi er så "beautiful." Det trenger de jo ikke fortelle oss, det vet vi da fra før........
Hilsen Pegi og Lili

Kommentarer